Cartofii se spala foarte bine cu tot cu coaja, se taie in felii cat mai subtiri, se usuca bine, intre timp se pune tuciul pe foc, se lasa sa se incalzeasca foarte bine, dupa care se da la foc mic,se pun feliile de cartofi, se lasa pana se rumenesc si se intorc pe cealalta parte, se rumenesc...
Pentru inceput se pune cous-cosul la inmuiat in apa calda sau supa pentru 5 minute intr-un vas.Dupa care se curata,se spala si se taie ceapa,morcovul,cartofii,zucchini si ardelull.Se pune o tigaie pe foc cu o lingura de ulei se incalzeste bine si se adauga pentru inceput ceapa si morcovul,se...
Pentru inceput se pune o oala cu apa sarata la foc,se adauga orezul si se lasa la fiert un sfert de ora.
Intre timp se pune o tigaie pe foc cu ulei de masline si cand se incalzeste se puna usturoiul se prajeste pe ambele parti si se scoate,se toaca ceapa si morcovul(se pot mixca in...
Cartofi copti
Cartofii se spala foarte bine cu tot cu coaja, se taie in felii cat mai subtiri, se usuca bine, intre timp se pune tuciul pe foc, se lasa sa se incalzeasca foarte bine, dupa care se da la foc mic,se pun feliile de cartofi, se lasa pana se rumenesc si se intorc pe cealalta parte, se rumenesc...
Cous-cous cu legume
Pentru inceput se pune cous-cosul la inmuiat in apa calda sau supa pentru 5 minute intr-un vas.Dupa care se curata,se spala si se taie ceapa,morcovul,cartofii,zucchini si ardelull.Se pune o tigaie pe foc cu o lingura de ulei se incalzeste bine si se adauga pentru inceput ceapa si morcovul,se...
Orez in suc de rosii
Pentru inceput se pune o oala cu apa sarata la foc,se adauga orezul si se lasa la fiert un sfert de ora. Intre timp se pune o tigaie pe foc cu ulei de masline si cand se incalzeste se puna usturoiul se prajeste pe ambele parti si se scoate,se toaca ceapa si morcovul(se pot mixca in...