Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 07.12.2014
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....
mai multe
publicat la 07.12.2014
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set de 2 incaltatoare
Termometru cu ecran LCD
Taietor de pizza
Set de 2 recipiente pentru cereale
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:38
la 09:33
de RODIMUR 8
la 08:59
ieri la 09:47
pe 15.04 la 09:28
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
4 voturi
3 voturi
2 voturi
1 voturi
MotanLaOale
vasimur
mihaelar63 9
1104 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
Rocsi 9
250 puncte
UrsanMihaela 1
107 puncte
Bucataras.ro hello@bucataras.ro
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Rulada cu gem de fragi
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....