Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 07.12.2014
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....
mai multe
publicat la 07.12.2014
Unghiera BISALUO
Pensula de patiserie
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 2 borcane de depozitare
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Rola de folie pentru prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 08:14
de vasimur 4
pe 05.07 la 15:54
pe 05.07 la 10:25
pe 04.07 la 09:36
pe 03.07 la 18:00
7 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
mihaelar63
vasimur
Bucataras Diana 4
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Aurelia 07_07 1
Andra_Constantinescu 6
1103 puncte
MotanLaOale 8
1049 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Gherca Daniela 5
RODIMUR 8
222 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Rulada cu gem de fragi
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....