Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 07.12.2014
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....
mai multe
publicat la 07.12.2014
Taietor de pizza
Veioza OSVINO, LED
Set de 10 forme pentru briose
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 2 incaltatoare
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
la 00:41
de Bucataras 8
ieri la 14:07
ieri la 11:46
ieri la 08:54
pe 02.10 la 10:58
de Rocsi 9
7 comentarii
4 comentarii
de vasimur 4
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
mihaelar63
Patricia36
Rocsi
Doinavar 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
silvianart 1
elfix 1
MotanLaOale 8
1066 puncte
Rocsi 9
427 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
Sidy 1
3 puncte
oanapl 8
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Rulada cu gem de fragi
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....