Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 22.03.2013
Se separa ouale.Galbenusurile se freaca cu sarea,iar albusurile se bat spuma cu zaharul.Se adauga galbenusurile,apoi treptat pesmetul(foarte usor,sa nu se lase) si ultima data faina,amestecata cu praful de copt! Siropul :eu l-am facut...
mai multe
publicat la 22.03.2013
Set de 2 teluri Kasahome
Rola de folie pentru prajituri
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Lumanare parfumata
Suport pentru ustensile de bucatarie
Taietor de pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 14:52
la 13:28
de Bucataras 6
la 10:54
la 08:13
de oanapl 8
ieri la 18:45
4 comentarii
5 voturi
4 voturi
vasimur
MotanLaOale
Bucataras
mihaelalalala 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
C_Luana_M 1
Rocsi 9
2285 puncte
oanapl 8
1086 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
vasimur 4
222 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Savarine
Se separa ouale.Galbenusurile se freaca cu sarea,iar albusurile se bat spuma cu zaharul.Se adauga galbenusurile,apoi treptat pesmetul(foarte usor,sa nu se lase) si ultima data faina,amestecata cu praful de copt! Siropul :eu l-am facut...