Bianca20

1

Bucataras
incepator

Botosani

Bucataras din 02.04.2013

RETETE33
PRIETENI97
Retete

Prajitura aromata

In Mancaruri de post la 13 Apr 2013

Zaharul se pune la fiert cu apa pana se topeste.Se adauga uleiul si faina treptat.Se pune scortisoara, bicarbonatul stins cu zeama de lamaie, zaharul vanilat si alunele maruntite.Se poate adauga dupa gust mai multa zeama de lamaie.Compozitia rezultata se pune intr-o tava unsa cu ulei si se da la...

Salam de biscuiti reteta

In Dulciuri la 13 Apr 2013

Salam de biscuiti reteta Zaharul se freaca cu margarina pana se topeste.Se adauga cacaoa si se mesteca pana se incorporeaza in spuma rezultata.Se pune esenta de vanilie si 5 linguri de zeama de lamaie.Se adauga 50 ml. apa si se amesteca energic.Se pun 100 g. biscuiti maruntiti bine si se...

Tort de caramel

In Torturi la 4 Apr 2013

Crema: Zaharul se pune la caramelizat la foc mic dupa care se adauga treptat laptele si se amesteca pana cand se topeste tot. Galbenusurile se amesteca cu 1-2 linguri cacaoa si 2 linguri de lapte, dupa care se incorporeaza in crema de zahar. Se amesteca pana cand se ingroasa. Se lasa la...

Afisate 31 - 33 din 33 retete    

Postari recente

publicat la 06.09.2017

Desert cornulete cu mac

publicat la 27.08.2015

Tort cu morcov si lamaie

publicat la 21.08.2015

Burger cu peste

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Zâmbeşte când răspunzi la telefon. Cel care te-a sunat îşi va da seama!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]