publicat la 16.06.2020
publicat la 25.04.2020
publicat la 10.04.2020
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
Bucataras.ro
[email protected]
Peste cod in 3 feluri
Bucatile de peste se sareaza si se pun intr-o strecuratoare. Fulgii de porumb se marunteaza. Ouale le batem cu fruculita si cu un praf de sare. In prima faza facem cu pesmet. Dam cateva bucati de peste prin faina, apoi prin ou , apoi prin pesmet si il punem la prajit. Cateva bucati le facem...
Crochete de peste
Oul se bate. Bucatile de peste se sareaza. Uleiul se pune la incins. Pestele se da prin faina, ou, pesmet si se pune la prajit. Smantana se amesteca cu catelul de usturoi pisat si castravete si se pune sare .
Peste cod pane cu orez
Ouale se bat cu furculita. Pestele se sareaza. Asezam pe o farfurie faina iar pe cealalta pesmetul. Punem uleiul la incins. Pestele se da prin faina, prin ou, prin pesmet si se prajeste. Ardeiul se toaca si se pune la fiert cu orezul si apa, se pune sare si piper. Se fierbe cu capac la foc...
Peste cod in crusta de fulgi
Bucatile de peste se sareaza. Ouale se bat cu putina sare. Fulgii de porumb se maruntesc cu blender-ul. Se pune ulei la incins. Se ia bucata de peste , se da prin faina, apoi prin ou si la final se da prin fulgi de porumb si se pune la prajit. Pofta Buna!!
Briose cu ton
Se amesteca tonul cu branza si oul, se condimenteaza cu sare. Ceapa, mararul si ardeiul se toaca si se pun in compozitia de ton. Se pun in forme si se dau la cuptorul preincalzit la foc potrivit, in tava cu hartie de copt. Se lasa cam 20 minute.
Peste cod pane cu mamaliguta si sos de smantana cu usturoi
Se curata pestii, se dezoseaza si se portioneaza, eu am taiat in 4 un peste. Se pun intr-o strecuratoare si se sareaza. Apa se pune la clocotit cu sare, cand clocoteste de adauga faina de malai si se omogenizeaza, se lasa sa fiarba la foc mic, cand este gata se rastoarna pe farfurie. Ouale...