Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Rimini, Italia
Bucataras din 17.04.2013
Ouale se separa, se bat albusurile spuma, se adauga zaharul. Cand acesta s-a dizolvat punem galbenusurile, amestecam si apoi adaugam pesmetul + faina. Se ung formele cu ulei si se umplu de jumatate cu compozitie, se dau la cuptor la 180 grade...
Buna tuturor!!!!!!
mai multe
publicat la 02.05.2013
Râsul elimină stresul şi tensiunea. Acum te uiţi la monitor şi râzi. Nu-i aşa că te simţi mai bine?
Pensula de patiserie
Termometru cu ecran LCD
Set de 250 forme pentru briose
Set de 3 boluri Ellenge
Set de 2 incaltatoare
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 17:01
ieri la 16:32
ieri la 12:06
pe 06.11 la 11:14
pe 05.11 la 11:02
de Constelatialeu 9
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Bucataras
MotanLaOale
vasimur
David4 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Caty 3
2247 puncte
Andra_Constantinescu 6
1145 puncte
Bucataras Anca 1
500 puncte
Rocsi 9
452 puncte
Sidy 1
106 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Savarine
Ouale se separa, se bat albusurile spuma, se adauga zaharul. Cand acesta s-a dizolvat punem galbenusurile, amestecam si apoi adaugam pesmetul + faina. Se ung formele cu ulei si se umplu de jumatate cu compozitie, se dau la cuptor la 180 grade...