Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.02.2017
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.
publicat la 02.01.2019
In cont 1
Perie de pantofi
Set de 10 forme pentru briose
Coaster extensibil Cook Concept
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Rola de folie pentru prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de oanapl 8
la 13:03
de Bucataras 6
pe 23.05 la 14:57
pe 23.05 la 11:52
pe 23.05 la 09:21
pe 22.05 la 09:55
4 comentarii
5 voturi
vasimur
MotanLaOale
oanapl
RODIMUR
Dana_Retetegg 3
Ureaza-i "La Multi Ani!"
meosiris 1
RODIMUR 8
1193 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
vasimur 4
215 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Andra_Constantinescu 6
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sarmale cu pasat
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.