Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.02.2017
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.
publicat la 02.01.2019
In cont 1
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Lumanare parfumata
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Placa de tocat fata-verso
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 17:22
la 17:05
de laura_n 7
la 16:14
de Bucataras 6
ieri la 10:54
ieri la 10:24
de oanapl 8
5 comentarii
4 comentarii
de Rocsi 9
7 voturi
6 voturi
5 voturi
3 voturi
MotanLaOale
vasimur
Rocsi
Veronica22 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
MIMI 1
Ghinnni 1
florian 1
bucatelemele 1
Valclaudia 9
1200 puncte
oanapl 8
1155 puncte
Rocsi 9
248 puncte
Gherca Daniela 5
205 puncte
mena29 1
100 puncte
Bucataras.ro hello@bucataras.ro
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sarmale cu pasat
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.