Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.02.2017
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.
publicat la 02.01.2019
In cont 1
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de 2 borcane de depozitare
Taburet pliabil telescopic
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Rocsi 9
la 20:13
de laura_n 7
la 13:19
de Bucataras 6
la 08:29
ieri la 10:52
de oanapl 8
pe 25.05 la 13:03
5 comentarii
4 comentarii
5 voturi
Rocsi
MotanLaOale
oanapl 8
2140 puncte
Rocsi 9
1164 puncte
Panacris 9
243 puncte
abstract01 1
200 puncte
RODIMUR 8
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sarmale cu pasat
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.