publicat la 20.03.2021
publicat la 20.03.2021
publicat la 18.03.2021
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
Bucataras.ro
[email protected]
Ciorba de perisoare
Tocam cubulete telina, pastarnacul, morcovii si 2 cepe. Eu am avut ardei tocat congelat. Intr-o oala mai mare, punem legumele tocate, putin ulei si 2.5-3 l apa. Punem oala pe foc si fierbem 30-40 minute. Intre timp, pregatim perisoarele. Eu am folosit carne tocata de porc si vita....
Ciorba de fasole noua cu scarita afumata
Spalam fasolea si o punem intr-o oala cu putina apa la fiert.Dupa ce da cateva clocote schimbam apa si o punem din nou la fiert cu apa mai multa. Taiem scarita bucati si o punem intr-un vas cu apa. Tocam marunt ceapa si ardeiul, morcovul se da pe razatoare.Cand fasolea este aproape fiarta...