Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 15.06.2013
Se bat albusurile cu zaharul cu mixerul pana la consistenta mai tare, se adauga galbenusurile unul cate unul, se adauga incet uleiul si apa, pe rand. Se baga coaja rasa de la portocala sau lamaie. Se incorporeaza faina incet si usor cu o lingura...
mai multe
publicat la 15.06.2013
Set de 3 boluri Ellenge
Cantar digital pentru bucatarie
Set de 2 decojitoare universale de legume
Pensula de patiserie
Suport pentru ustensile de bucatarie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
la 15:27
de Bucataras 6
la 09:33
ieri la 10:37
de oanapl 7
pe 24.11 la 20:44
pe 22.11 la 16:33
9 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
de Panacris 9
7 voturi
6 voturi
5 voturi
Rocsi
geobucataras 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pandispan cu visine
Se bat albusurile cu zaharul cu mixerul pana la consistenta mai tare, se adauga galbenusurile unul cate unul, se adauga incet uleiul si apa, pe rand. Se baga coaja rasa de la portocala sau lamaie. Se incorporeaza faina incet si usor cu o lingura...