Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 15.06.2013
Se bat albusurile cu zaharul cu mixerul pana la consistenta mai tare, se adauga galbenusurile unul cate unul, se adauga incet uleiul si apa, pe rand. Se baga coaja rasa de la portocala sau lamaie. Se incorporeaza faina incet si usor cu o lingura...
mai multe
publicat la 15.06.2013
Set de 250 forme pentru briose
Rola de folie pentru prajituri
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 2 borcane de depozitare
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de 2 recipiente pentru cereale
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
la 00:41
de Bucataras 8
ieri la 14:07
ieri la 11:46
ieri la 08:54
pe 02.10 la 10:58
de Rocsi 9
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
4 voturi
mihaelar63
vasimur
kirioana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
MotanLaOale 8
1066 puncte
Rocsi 9
427 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
Sidy 1
3 puncte
oanapl 8
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pandispan cu visine
Se bat albusurile cu zaharul cu mixerul pana la consistenta mai tare, se adauga galbenusurile unul cate unul, se adauga incet uleiul si apa, pe rand. Se baga coaja rasa de la portocala sau lamaie. Se incorporeaza faina incet si usor cu o lingura...