Gouda

1

Bucataras
incepator

Chiajna

Bucataras din 20.09.2010

RETETE10
PRIETENI1
Retete / Aperitive / Garnituri

Pîrjoale de praz

In Aperitive / Garnituri la 20 Oct 2010

  Se pune la fiert prazul tăiat în apă cu sare. Deoparte se fierb cartofii şi apoi se dau prin maşina de tocat împreună cu prazul fiert.   Se adugă în pasta obţinută făină, sare, piper, condimente şi caşcavalul ras. Se fac pîrjoale cu mîna...

Risotto roz

In Aperitive / Garnituri la 24 Sep 2010

 Se pregătesc cipsii din sfeclă: Se feliază subţire o sfeclă, aproximativ 2 mm, se presară cu sare şi oregano, apoi se pune în cuptor pentru 20 minute la 180 grade.   A doua sfeclă se dă pe rozătoare. Ceapa şi usturoiul se taie mărunt şi se călesc 5 minute...

Tartă cu praz

In Aperitive / Garnituri la 21 Sep 2010

  Se taie untul cubuleţe şi se amestecă cu făina pînă capătă o consistenţă nisipoasă. Se adaugă oul, puţină apă, sare şi se frămîntă un aluat omogen, care apoi se înveleşte în folie transparentă şi se lasă la rece 30 de minute.   În...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Cei mai multi politicieni sunt nascuti in aceeasi zodie cu tine. Asta explica de ce tara noastra se afla mereu în impas...

 
 
 
Retete preferate
Drob de vinete

Voturi:10

Prajitura cu mere

Voturi:15

Toate retetele preferate
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]