Ionutza

1

Bucataras
incepator

Oradea

Bucataras din 12.11.2011

RETETE5
PRIETENI15
Articole

Termeni culinari

In Tehnici, la: 5 Feb 2012

In schimbul nostru de experienta culinara, avem nevoie de un limbaj comun. Cred ca va fi util pentru multa lume sa reamintim cateva “notiuni de baza”. Aspic: supa foarte concentrata, care racita devine o gelatina. Aperitive: preparate care se servesc la inceputul meselor...

Pastrarea alimentelor

In Tipsuri, la: 10 Ian 2012

Daca nu poti avea o camara, poti pune resturile sau alimentele pe care vrei sa l conservi intr-o camera neincalzita iarna sau dispusa pe Nord. Ca regula generala trebuie stiut : zeama de carne se pastreaza mai mult timp daca o fierbi fara sare si, daca se poate, zilnic sa se dea intr-un...

Sfaturi practice pt pregatirea supei

In Tehnici, la: 7 Dec 2011

Daca spuma face prea multa spuma - adauga un albus de ou nebatut, acesta va coagula resturile de spuma si o va limpezi. Daca scade supa in timp ce fierbe, nu adauga apa rece ci apa calda ,astfel supa nu se va tulbura. Supa colorata - daca vrei ca supa sa fie frumos colorata, adauga 5-6 coji...

Mituri culinare folositoare

In Bucataras eFeminin, la: 6 Dec 2011

Uneori aparenţele înşală. Sunt multe lucruri pe care ar trebui să le ştim despre produsele consumate zilnic şi totuşi, nu le cunoaştem. Pur şi simplu avem impresia că avem cunoştinţe îndeajuns. Nu e chiar aşa, iată câteva mituri culinare şi adevăruri despre ceea...

Cum potrivim condimentele cu preparatele noastre preferate.

In Condimente, la: 6 Dec 2011

- Carnea de pasare, de exemplu, se combina foarte bine cu marar, ghimbir, patrunjel, citrice, coacaze, seminte de susan si amestecuri gata preparate de condimente din comert; - Carnea de vita insa permite relativ putine condimente la asezonarea ei, dintre acestea putand sa apelam mai des la...

Afisate 1 - 5 din 5 articole    

Postari recente

publicat la 05.02.2012

Termeni culinari

publicat la 02.02.2012

Spaghetti "5 minute"

publicat la 10.01.2012

Pastrarea alimentelor

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]