Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 28.04.2013
Intr-un lighenas se toarna mai intai paharul de zahar,apoi uleiul,vinul si semintele le anason.Se amesteca bine iar apoi se toarna faina atat cat sa iasa un aluat ca cel pentru paine.Se framanta pana nu se mai prinde de degete si de peretii...
mai multe
publicat la 28.04.2013
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 2 teluri Kasahome
Perie de pantofi
Unghiera BISALUO
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Perna ergonomica Karll
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 14:52
la 13:28
de Bucataras 6
la 10:54
la 08:13
de oanapl 8
ieri la 18:45
4 comentarii
5 voturi
4 voturi
vasimur
MotanLaOale
Bucataras
mihaelalalala 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
C_Luana_M 1
Rocsi 9
2285 puncte
oanapl 8
1086 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
vasimur 4
222 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciambelline al vino ( Covrigei cu vin )
Intr-un lighenas se toarna mai intai paharul de zahar,apoi uleiul,vinul si semintele le anason.Se amesteca bine iar apoi se toarna faina atat cat sa iasa un aluat ca cel pentru paine.Se framanta pana nu se mai prinde de degete si de peretii...