Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 28.04.2013
Intr-un lighenas se toarna mai intai paharul de zahar,apoi uleiul,vinul si semintele le anason.Se amesteca bine iar apoi se toarna faina atat cat sa iasa un aluat ca cel pentru paine.Se framanta pana nu se mai prinde de degete si de peretii...
mai multe
publicat la 28.04.2013
Termometru cu ecran LCD
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Coaster extensibil Cook Concept
Rola de folie pentru prajituri
Set de 3 boluri Ellenge
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
ieri la 00:41
de Bucataras 8
pe 03.10 la 14:07
pe 03.10 la 11:46
pe 03.10 la 08:54
pe 02.10 la 10:58
de Rocsi 9
7 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
Bya Ralu
Bucataras
mihaelar63
Doinavar 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
silvianart 1
elfix 1
MotanLaOale 8
1066 puncte
Rocsi 9
427 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
Sidy 1
3 puncte
oanapl 8
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciambelline al vino ( Covrigei cu vin )
Intr-un lighenas se toarna mai intai paharul de zahar,apoi uleiul,vinul si semintele le anason.Se amesteca bine iar apoi se toarna faina atat cat sa iasa un aluat ca cel pentru paine.Se framanta pana nu se mai prinde de degete si de peretii...