1. Pentru aluat: amestecam untul cu faina,praful de sare si apa pana aluatul se leaga bine. Daca este prea faramicios mai punem 1-2 linguri de apa rece. Il punem la rece 30-60 minute. Eu il pregatesc intotdeauna cu o seara inainte de a face tarta.
2. Asezam aluatul intr-o tava de tarta,...
1. Se desface conopida buchetele si se da intr-un clocot in apa cu sare timp de 10 minute, impreuna cu dovlecelul taiat cuburi mari si morcovul taiat rondele. Se pun intr-o strecuratoare si se lasa la racit.
2. Se bat ouale cu putina sare, dupa care se pune smantana, se amesteca...
Pentru tine, astăzi e (un fel de) ziua cârtiţei. De dimineaţă, scoate puţin capul pe fereastră, adulmecă mirosurile de la vecini şi ia o hotărâre epocală care, desigur, îţi va schimba viaţa: de astăzi, doar omletă!
Tarta cu ciuperci
1. Pentru aluat: amestecam untul cu faina,praful de sare si apa pana aluatul se leaga bine. Daca este prea faramicios mai punem 1-2 linguri de apa rece. Il punem la rece 30-60 minute. Eu il pregatesc intotdeauna cu o seara inainte de a face tarta. 2. Asezam aluatul intr-o tava de tarta,...
Soufflé de legume
1. Se desface conopida buchetele si se da intr-un clocot in apa cu sare timp de 10 minute, impreuna cu dovlecelul taiat cuburi mari si morcovul taiat rondele. Se pun intr-o strecuratoare si se lasa la racit. 2. Se bat ouale cu putina sare, dupa care se pune smantana, se amesteca...