Moni_alex

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 30.04.2015

RETETE87
PRIETENI170
Retete / Peste

Rondele de somon la gratar

In Somon la 20 Mar 2018

Somonul se spala bine si se tamponeaza cu un prosop de hartie. Se unge cu ulei de masline si se presara sare si piper. L-am lasat in frigider 2-3 ore. Se incinge gratarul si se stropeste cu ulei. Am taiat lamaia feliute si am asezat pe gratar cateva feliute, am asezat rondelele de somon si...

Tocanita cu salau

In Peste la 20 Sep 2016

Am spalat bine salaul, l-am lasat sa se scurga de apa si l-am condimentat cu sare. Intr-o tigaie ceramica am pus 2 linguri de ulei, am daugat pestele si am lasat la foc potrivit intorcand de o parte pe alta pana s-a rumenit pestele si s-a patruns. Ceapa am taiat-o solzisori iar morcovul...

Somon la cuptor

In Peste la 10 Mar 2016

Punem somonul curatat si spalat intr-tava garnisita cu hartie de copt. Il stropim cu ulei de masline si suc de lamaie, condimentam cu sare si piper proaspat macinat si deasupra presaram rozmarin.  Lasam la cuptor la foc potrivit cca 30 de minute. Intre timp curatam 3-4 catei de...

Saramura de crap

In Peste la 12 Ian 2016

De curatat si taiat crapul, sotul s-a ocupat, el l-a curatat de solzi, l-a taiat bucati, capatana si coada le-am pastrat pentru ciorba. Bucatile de peste le-am condimentat cu sare, cimbru si piper si le-am lasat 2-3 ore la frigider. Apoi le-am pus pe gratarul incins si uns cu ulei, cu partea...

Pastrav cu legume la cuptor

In Peste la 25 Iul 2015

Se condimenteaza cu sare si piper pastravul curatat si spalat. Intr-un vas de yena se adauga uleiul si se aseaza pastravul. Se presara cimbru uscat peste pastrav. Dovlecelul se curata si se taie in fasii mai groase pe lungime. Ceapa,ardeiul si morcovul se curata si se taie in fasii...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 11.10.2019

Desert prajitura Snickers

publicat la 19.08.2018

Desert tort aniversar

publicat la 15.04.2018

Cheesecake cu visine si ciocolata

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

In capul tau e un talmes-balmes ca la nasu’! Norocul tau ca e bine insurubat pe gat, altfel cine stie pe unde l-ai pierde.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]