
publicat la 17.11.2013
publicat la 31.10.2013
publicat la 18.10.2013
O zi prielnică pentru experimente incredibile. De la încercarea de a curăţa un cartof enorm cu o mufă USB până la aceea de a fierbe o pulpă de vacă întreagă în ibricul de cafea, un întreg univers extrem îţi va ocupa ore întregi.
Bucataras.ro
[email protected]
Budinca Zebra
Impartim cantitatea de lapte, de smantana dulce si de zahar in 2 craticioare. Intr-una din ele amestecam 2 linguri si jumatate de amidon si zaharul vanilat. In cealalta craticioara punem 1 lingura cacao si 1 lingura si jumatate de amidon. Punem craticioarele pe foc si...
Perisoare de primavara cu sos de smantana
Taiem marunt 1/2 legatura marar, frunzele de la ceapa verde si usturoiul si le amestecam cu carnea tocata, sarea si pesmetul. Lasam la rece 1 ora. Intr-o craticioara punem apa la fiert. In momentul in care apa fierbe formam perisoarele si le fierbem la foc mediu timp de 15 minute. Intr-o...