publicat la 16.02.2012
publicat la 06.02.2012
publicat la 30.01.2012
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Ciuperci umplute cu brânză și cartofi la cuptor
Am început să pregătesc cartofii deoarece au nevoie de mai mult timp pentru coacere. Cepele roșii le-am tăiat feliuțe și le-am pus alături de cartofi. În mojar am amestecat verdețurile tocate cu 2-3 linguri de ulei de măsline și le-am turnat peste feliile de cartofi și...
Risotto cu legume
Mazărea şi fasolea le-am fiert 3 minute în apă clocotită, după care le-am strecurat şi le-am pus într-un vas cu apă rece şi gheaţă pentru câteva minute (păstrază vii culorile şi opreşte gătirea lor), apoi se strecoară din nou. Într-un vas am amestecat...