
publicat la 26.07.2013
publicat la 26.07.2013
publicat la 25.07.2013
Sa nu vă întoarceţi din drum într-o zi când vă uitaţi fierul de călcat în priză şi vă ardeţi cea mai bună cămaşă. Mirosul de ars îi alertează pe vecini iar aceştia vă sună, în timp util, astfel că în afară de cămaşă şi masa de călcat, singurul lucru ars va fi parchetul!
Bucataras.ro
[email protected]
Galuste cu coaste afumate
Se pun cartofii la fiert cu tot cu coaja. Se taie scarita de coaste afumate si se pun intr-o tigaie la prajit impreuna cu muschiul afumat. Dupa ce au fiert cartofii se curata si se dau prin razatoare. Peste acestia se adauga un ou, faina si se amesteca bine. Din compozitia obtinuta se fac galuste...
Flori cu oua ochiuri
Se taie doua rondele din ardei de un cm grosime, care se curatata de seminte. Se aseaza rondelele in tigaia cu ulei si se sparge cu grija cate un ou in fiecare dintre acestea. Se lasa pe foc pana cand ouale sunt facute :)
Cartofi Hasselback
Se spala foarte bine cartofii dupa care se taie felii, lasand baza netaiata. Se pune in fiecare crestatura untul aromatizat (unt moale amestecat cu usturoiul pisat si condimentat cu sare, piper si cimbru). Cartofii gata condimentati si umpluti cu untul aromat se lasa la cuptor circa 45 de minute.