Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.11.2018
Pentru pregătirea blatului batem albușurile tare cu zahărul, turnam uleiul cate putin, adaugam gălbenușurile peste albușurile bătute spuma. Amestecam faina, nucă măcinată, praful de copt și le turnam peste albușurile bătute spumă....
mai multe
publicat la 30.11.2018
In cont 4
Perna ergonomica Karll
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Perie de pantofi
Set de 2 incaltatoare
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
la 15:27
de Bucataras 6
la 09:33
ieri la 10:37
de oanapl 7
pe 24.11 la 20:44
pe 22.11 la 16:33
9 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
de Panacris 9
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Sidy
Constelatialeu
MotanLaOale
Panacris
geobucataras 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Desert prajitura cu crema de mascarpone
Pentru pregătirea blatului batem albușurile tare cu zahărul, turnam uleiul cate putin, adaugam gălbenușurile peste albușurile bătute spuma. Amestecam faina, nucă măcinată, praful de copt și le turnam peste albușurile bătute spumă....