RuxyRux

9

Bucataras
Suprem

Bucuresti

Bucataras din 10.11.2010

RETETE1294
PRIETENI317
Retete / Mezel de casa

Carnati proaspeti

In Mezel de casa la 2 Ian 2014

Carnea se toaca si se framanta impreuna cu condimentele, usturoiul, apa si uleiul. Umplem matele, desigur tot cu ajutorul masinii de tocat, este un procedeu destul de migalos, mai intai se sufla fiecare mat in parte apoi se trage pana la capat pe capatul masinii de tocat si apoi se porneste. Cu...

Pastrama de pui

In Mezel de casa la 28 Ian 2013

Avantajul la aceasta bunatate e ca ai scapat de cumparat de la magazin...dezavantajul e ca dureaza , va sta la saramura cu usturoi  24 de ore....dar eu zic ca merita! Vom face dintr-o cana de apa si o capatana de usturoi, sarea, uleiul si restul de condimente o saramura in care vom...

Carnati cu afumatura by Ruxy

In Mezel de casa la 6 Ian 2011

Se spala carnea, se taie bucati apoi toaca impreuna cu usturoiul, se amesteca   cu condimentele, uleiul si se framanta bine o pasta impreuna cu apa( din ochi). Se trece apoi la umplerea carnatilor( dureaza ceva) si gata...ne bucuram de cei mai deliciosi carnati mai ales cand ne dorim carnati...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

O zi liniara pentru cel mai placid om din oras. Nimic nu te misca. Si Ana lui Manole e mai mobila decat tine.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]