
publicat la 18.12.2015
publicat la 18.12.2015
publicat la 18.12.2015
În sfârşit, talentele tale vor fi recunoscute de către un mare cineast. Rolul este destul de ciudat, filmările sunt în întregime la munte, personajul tău locuieşte într-o scorbură şi nu ai de spus nici o replică. Nu contează prea mult, orice debut e dificil şi, oricum, ratingul Animal Planet este din ce în ce mai rdicat.
Bucataras.ro
[email protected]
Ulei de masline cu aroma de cimbru
Intr-o sticla curata si sterilizata, am pus cateva crengute de cimbru. Am adaugat ulei de masline, am sigilat sticla si am depozitati-o intr-un loc racoros si intunecat pentru 2 saptamani. Apoi am folosit-o la salate, bruschete si alte bunatati! In toate cele trei variante:cu...
Ulei de masline cu aroma de chilli
Uleiul l-am incalzit putin, adaugand 2 ardei iuti tocati bucati. Am lasat amestecul sa se raceasca, apoi am strecurat amestecul. Am turnat uleiul intr-o sticla, punand si 2 ardei iuti. Am inchis bine sticluta si am pus-o in camara la intuneric pentru 2 saptamani. Apoi am folosit uleiul aromatizat...
Ulei de masline cu aroma de busuioc si usturoi
Intr-o sticla spalata, uscata si sterilizata in prealabil, am pus crenguta de busuioc - spalata si uscata, cateii de usturoi, iar la final uleiul de masline. Am inchis ermetic si am pus sticluta in camara - la loc racoros si intunecat - pentru 2 saptamani. Este absolut delicios in...