Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 14.04.2014
Se framanta toate cu mana , se intinde pe masa cu sucitorul, rotund si apoi se pune intr-o tava de tort rotunda. ( ᴓ 26 cm) Aceasta tava se unge cu margarina inainte si se poate presara pesmet in loc de faina.Ii da un gust mai bun, dupa care se...
mai multe
publicat la 14.04.2014
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 250 forme pentru briose
Set de 2 incaltatoare
Placa de tocat fata-verso
Perie de pantofi
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
pe 24.12 la 12:03
pe 24.12 la 11:31
pe 24.12 la 10:52
pe 24.12 la 09:20
pe 24.12 la 08:25
4 comentarii
de Constelatialeu 9
7 voturi
6 voturi
Rocsi
Constelatialeu
Bucataras
luminita20_2006 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Gabriela_Gh 1
Rocsi 9
351 puncte
vasimur 4
317 puncte
oanapl 8
230 puncte
mihaelar63 9
223 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tort cu crema de branza si bezea
Se framanta toate cu mana , se intinde pe masa cu sucitorul, rotund si apoi se pune intr-o tava de tort rotunda. ( ᴓ 26 cm) Aceasta tava se unge cu margarina inainte si se poate presara pesmet in loc de faina.Ii da un gust mai bun, dupa care se...