TVPaprika

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 28.05.2013

RETETE5
PRIETENI59
Retete / Aperitive / Garnituri

Pateu de ficat cu vin de Porto și pastă de ceapă roșie

In Aperitive / Garnituri la 3 Iun 2013

Punem la fiert 200 ml de vin de Ruby Porto cu o jumătate de ceapă mărunțită, câțiva căței de usturoi, cimbrul proaspăt și rozmarin. La fierbere scădem cantitatea de lichid la o treime în timp de circa un sfert de oră. Între timp, într-o lingură de unt și...

Afisate 1 - 1 din 1 retete    
 
TV Paprika
1 Dec 2014
22:30
Doar pentru carnivori
23:00
Bufetul Nigellei
23:30
Toată familia în bucătărie
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]