Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Ciorogarla
Bucataras din 29.03.2013
Se bat galbenusurile pe bain-marie cu zaharul pudra timp de 3-4 minute. Apoi se lasa sa se raceasca si se adauga mascarpone si zaharul vanilat. Se amesteca usor, pana devine o compozitie cremoasa. Frisca se bate si se incorporeaza in crema de...
mai multe
publicat la 29.03.2013
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Lumanare parfumata
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Unghiera BISALUO
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Set de 2 recipiente pentru cereale
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de vasimur 4
la 18:34
de Bucataras 8
ieri la 09:12
pe 26.09 la 17:05
pe 26.09 la 05:59
de RODIMUR 8
pe 25.09 la 13:19
5 comentarii
4 comentarii
5 voturi
4 voturi
Rocsi
RODIMUR
vasimur
eclerash 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
artistique 1
sabina_necula 1
Rocsi 9
1451 puncte
RODIMUR 8
1171 puncte
oanapl 8
1007 puncte
vasimur 4
166 puncte
Rahela Velicu 5
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura cu zmeura si piscoturi
Se bat galbenusurile pe bain-marie cu zaharul pudra timp de 3-4 minute. Apoi se lasa sa se raceasca si se adauga mascarpone si zaharul vanilat. Se amesteca usor, pana devine o compozitie cremoasa. Frisca se bate si se incorporeaza in crema de...