Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.01.2013
Se bat ouale cu telul, impreuna cu 150 gr de zahar si apa de trandafiri, apoi diluam in compozitie cu laptele (putin incalzit), iar la sfarsit punem si faina. Intr-o cratita, punem la topit o cana de zahar, pe ochiul mic al aragazului, cu focul...
mai multe
publicat la 24.06.2013
Voturi:56
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Pensula de patiserie
Taietor de pizza
Veioza OSVINO, LED
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Placa de tocat fata-verso
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de bucatarasa 1
pe 30.11 la 18:08
pe 30.11 la 18:00
de RODIMUR 8
pe 30.11 la 17:53
de Bucataras 6
pe 29.11 la 09:59
pe 29.11 la 09:49
de oanapl 7
8 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
4 voturi
de Constelatialeu 9
Constelatialeu
vasimur
Rocsi
Martik 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
florylau 1
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Crema de zahar ars
Se bat ouale cu telul, impreuna cu 150 gr de zahar si apa de trandafiri, apoi diluam in compozitie cu laptele (putin incalzit), iar la sfarsit punem si faina. Intr-o cratita, punem la topit o cana de zahar, pe ochiul mic al aragazului, cu focul...