Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.01.2013
Se bat ouale cu telul, impreuna cu 150 gr de zahar si apa de trandafiri, apoi diluam in compozitie cu laptele (putin incalzit), iar la sfarsit punem si faina. Intr-o cratita, punem la topit o cana de zahar, pe ochiul mic al aragazului, cu focul...
mai multe
publicat la 24.06.2013
Voturi:56
Unghiera BISALUO
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Suport pentru ustensile de bucatarie
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Termometru cu ecran LCD
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 15:29
la 10:51
ieri la 08:44
pe 10.09 la 08:05
pe 09.09 la 10:55
4 comentarii
de vasimur 4
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
MotanLaOale
vasimur
RODIMUR
feliciana_maria_1209 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
RODIMUR 8
911 puncte
vasimur 4
616 puncte
abstract01 1
500 puncte
mihaelar63 9
307 puncte
Caty 3
227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Crema de zahar ars
Se bat ouale cu telul, impreuna cu 150 gr de zahar si apa de trandafiri, apoi diluam in compozitie cu laptele (putin incalzit), iar la sfarsit punem si faina. Intr-o cratita, punem la topit o cana de zahar, pe ochiul mic al aragazului, cu focul...