alexandra20

1

Bucataras
incepator

Lugoj

Bucataras din 25.05.2011

RETETE3
PRIETENI13
Retete

Macrou cu legume la cuptor

In Peste la 3 Sep 2012

Se curata bine pestele, se spala cu apa rece, apoi se pune sare, piper si boia. Se unge cu ulei o tava se face un pat de legume (ceapa,rosii,morcovi), apoi se pune pestele. Pe langa peste se mai pun legume si cartofii taiati rondele subtiri. Se pune sos de rosii, cateva feliute de lamaie...

Oua umplute cu ficat

In Aperitive / Garnituri la 6 Aug 2011

Se fierb ouale si se pregatesc pentru umplut Se prajeste ficatul inabusit apoi se trece prin sita sau se faramiteaza cu furculita.Se taie ouale in lungime si se separa albusul de galbenus. Se freaca ficatul cu untul si cu galbenusurile pana ce devine spuma.Se adauga nucsoara, doua...

Rulada cu cascaval

In Aperitive / Garnituri la 6 Aug 2011

Se amesteca cascavalul ras cu untul,se pun condimentele,se face o pasta uniforma,se intinde o folie de celofan se unge cu ulei si se intinde pasta de cascaval in strat subtire.Deasupra, peste pasta, se intinde o cutie de pate de ficat amestecat cu piper,unt si castravetii murati. Deasupra se...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 09.02.2014

Rafaello

publicat la 03.09.2012

Macrou cu legume la cuptor

Horosmopul tau de astazi:

Leu

Te simti ca un fluture viu colorat in aceasta perioada. Singura problema- Gura are tendinta de a functiona inaintea restului corpului.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]