
publicat la 05.01.2019
publicat la 05.01.2019
publicat la 02.01.2019
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Sos picant pentru cartofi prajiti
Sosul de chili dulce se amesteca cu mustarul picant, ca la maioneza. Se adauga putin cate putin uleiul de masline. La final se adauga putin cimbru.
Sos de patrunjel cu iaurt
Patrunjelul se spala si se rupe frunza cu frunza si se pune in vasul blenderului vertical. Se spala si mararul si se adauga tot acolo. Se mai pune apa si uleiul, sare, piper si se mixeaza pana devine aproape o pasta. Cand este gata se adauga peste iaurt si se omogenizeaza.
Sos de smantana
Am folosit o smantana putin mai grasa ( 12%), peste care am adaugat ingredientele : ulei, sare, piper, marar, usturoi. Se amesteca bine. Este un sos foarte simplu dar foarte gustos si se potriveste la mai multe preparate. Lucru stiut.