
publicat la 13.05.2014
publicat la 09.05.2014
publicat la 10.04.2014
Cereale cu lapte sau lapte cu cereale? Vei fi zguduit de această dilemă pe toată durata zilei. Azi chiar poţi fi acuzat pe bună dreptate că o cam zgudui…
Bucataras.ro
[email protected]
Cornuri umplute cu nuca
Se pregateste faina intr-un vas si se adauga drojdia dizolvata in lapte cald si o lingurita de zahar. Se lasa sa creasca . Intre timp se topeste untul in restul de lapte si se adauga 2 linguri de zahar. Compozitia obtinuta se adauga peste faina si se amesteca inclusiv cu cele 2 oua. Se...
Galotopita (prajitura greceasca)
Se fierbe laptele iar apoi se adauga untul, zaharul si grisul amestecand in continuu pana compozitia se ingroasa. Dupa ce acesta se raceste putin se adauga cele 2 oua consecutiv si se amesteca bine. Compozitia se toarna in tava unsa cu unt si se da la cuptor pana devin aurie deasupra ! Este...
Cornulete cu nuca
Se omogenizeaza margarina cu zaharul, nuca si faina. Cand se ajunge la o compozitie modelabila, se fac cornuletele. Se coc intr-o tava tapetata cu faina pana devin aurii. Cand se scot de dau prin zahar pudra. Pofta!