Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
iasi
Bucataras din 18.10.2013
Se pun copanele la fiert. Ceapa se curata si se taie cat mai marunt. Dupa ce copanelele au dat cateva clocote adaugam ceapa. Cand ceapa si carnea sunt fierte adaugam bulionul si sare dupa gust
publicat la 22.10.2013
Ciocan pentru carne
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Set de 10 forme pentru briose
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de 2 recipiente pentru cereale
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de vasimur 4
la 11:23
de Bucataras 8
la 11:02
de Adele 4
la 08:32
ieri la 07:46
pe 19.11 la 07:37
4 comentarii
de Constelatialeu 9
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
Adele
KellyClark
vasimur
nyana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
gabrielasfechis 1
Gabbo 1
oanapl 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
Sidy 1
203 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Adele 4
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Carne cu ceapa
Se pun copanele la fiert. Ceapa se curata si se taie cat mai marunt. Dupa ce copanelele au dat cateva clocote adaugam ceapa. Cand ceapa si carnea sunt fierte adaugam bulionul si sare dupa gust