
publicat la 11.06.2015
publicat la 28.05.2015
publicat la 20.05.2015
Iti schimbi religia cum isi schimba altii sosetele si esti dependent de tehnologie. Iti pasa putin spre deloc de parerea altora. Ei sunt doar muritori de rand care nu au vazut niciodata interiorul unei nave extraterestre. Tu ai fost adus pe aceasta planeta sa ne mantuiesti de pixuri si creioane intru slava vesnica a Sfantului iTouch, iPad, iMouse, admin!
Bucataras.ro
[email protected]
Saratele cu telemea cu mac
Intr-un vas mic am adaugat drojdia cu zaharul si le-am incorporat bine.Peste ele am adaugat laptele batut si am omogenizat bine. In alt vas adaugam cele doua oua, margarina, untura si sarea peste care adaugam compozitia de mai sus si incorporam bine. Peste compozitia omogenizata...
Zeppole sarate
Spalam cartofii si ii punem la fiert pana ce acestia sunt fierti destul de bine. Odata fierti curatam coaja si ii pasam ca la piure. Intr-un recipient cu apa calduta dizolvam drojdia. Intr-un vas unde vom framanta adaugam faina si...
Paine umpluta - Trecia di pan brioche ripiena
Laptele se incalzeste putin, Nu fierbinte !!!! Adaugam faina intr-un bol si facem o gaura in mijloc unde adaugam sarea si zaharul. In alt recipient cu laptele caldut punem drojdia pana se dizolva si apoi o aruncam in gaura din faina. Incepem sa framantam si apoi adaugam si...
Pilaf
Se curata ceapa si se taie marunt pe care o adaugam in oala unde punem grasimea de pui si o calim putin dupa care adaugam morcovul taiat cubulete mici si ardelul, Lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care adaugam orezul si apa. Adaugam sarea si piperul si lasam sa...