
publicat la 23.09.2011
Pentru tine, astăzi e (un fel de) ziua cârtiţei. De dimineaţă, scoate puţin capul pe fereastră, adulmecă mirosurile de la vecini şi ia o hotărâre epocală care, desigur, îţi va schimba viaţa: de astăzi, doar omletă!
Bucataras.ro
[email protected]
Ficat de porc inabusit cu legume
Se pune cu o seara inainte ficatul taiat bucati mari in lapte la frigider, pana a doua zi, pentru fragezire. Se taie ceapa julienne, usturoiul feliute subtiri si se pun in tigaie la calit, cu uleiul de masline. Cand este rumenie ceapa, se adauga sare si pier dupa gust, se adauga si ficatul...
Omleta tărănească cu ciuperci si sunculita
Se taie felii ciupercile , se pun intr-un wok , se pune foarte putin ulei de masline , se sareaza putin si se calesc. Dupa ce isi lasa apa, se scurge apa de pe ele , se pune ulei de masline si se calesc foarte bine. In momentul in care sunt deja bine facute, se adauga ceapa si usturoiul taiat...