
publicat la 29.10.2013
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Sendvis fin pufos
Se aleg 2 felii de paine, una mai mare si una mai mica, se ung cu crema de branza Ceva fin pufos Delaco si se suprapun. Se orneaza cu castravete in otet taiat rondele, precum si cu jumatati de masline fara samburi.
Tocanita de ciuperci cu pui
Pulpele se condimenteaza cu sare si piper si se pregatesc pe gratar. Separat se toaca marunt ceapa si se pune la calit in putin ulei. Se adauga ciupercile taiate. Dupa ce acestea s-au inmuiat, se adauga rosiile Cirio, usturoiul taiat marunt si se condimenteaza dupa gust. Se poate adauga o...