Souvlaki de porc – frigărui cu arome grecești
Postat pe: Adi Hadean Data: 22.05.2025Cine a spus că o cină din puține ingrediente nu poate constitui o masă savuroasă? Uneori,...articol complet
Ceaun cu Porc și Fasole Verde – cină simplă, ca la țară
Postat pe: Adi Hadean Data: 21.05.2025Când am primit tema „Cina din 5 ingrediente”, gândul mi-a zburat imediat la mâncarea aceea...articol complet
Piept de rață roze cu sfeclă și sos de zmeură
Postat pe: Adi Hadean Data: 20.05.2025Rețetele care mă definesc cel mai bine sunt cele care par simple la prima vedere, dar care au o...articol complet
Vită cu tagliatelle și sos de unt cu trufe
Postat pe: Adi Hadean Data: 19.05.2025Dragii mei, astăzi vă propun o rețetă simplă, dar spectaculoasă, potrivită pent...articol complet
Feta și Halloumi în mantie crocantă
Postat pe: Adi Hadean Data: 16.05.2025”Când prietenii vin neanunțați” – a fost tema acestei săptămâni, o temă care m-a...articol complet
Rulouri cu lipii, bacon si ciuperci
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 15.05.2025Sa vedeti ce bunatate am pregatit eu zilele astea! Am in casa mai mereu lipii, cel putin de...articol complet
Smashed potatoes și aripioare crocante
Postat pe: Adi Hadean Data: 15.05.2025Pentru momentele în care ai nevoie de ceva rapid, dar impresionant, am rețeta perfectă:...articol complet
Tartar aromat din vită maturată
Postat pe: Adi Hadean Data: 14.05.2025Există puține lucruri care mă bucură mai mult decât acele întâlniri neplanificate cu...articol complet
Mini tarte din foietaj
Postat pe: Adi Hadean Data: 13.05.2025Săptămâna aceasta, tema din bucătăria mea este inspirată de… prietenii neanunțați!...articol complet
Fasole albă cu cârnați picanți
Postat pe: Adi Hadean Data: 12.05.2025Astăzi vă aduc o rețetă simplă, gustoasă și care se face...articol complet
Scoici Saint Jacques – scurtă călătorie în Suedia
Postat pe: Adi Hadean Data: 09.05.2025Am sărbătorit Ziua Europei, chiar în bucăria mea, gătind am gătit Scoici Saint Jacques cu...articol complet
Curs Initiere In Cofetarie – Diploma Recunoscuta
Postat pe: Pastry Workshop Data: 08.05.2025Daca îți dorești să înveți cofetărie de la zero, dar te-ai pierdut printre rețete de pe...articol complet
Gnudi – găluștele italiene din ricotta și spanac
Postat pe: Adi Hadean Data: 08.05.2025Când vine vorba de Ziua Europei, gnudi este rețeta pe care n-ai vrea s-o ratezi căci îți va...articol complet
Creveți Saganaki – o călătorie pe malul Egeei
Postat pe: Adi Hadean Data: 07.05.2025Dacă până acum v-am invitat fie în călătorii culinare exotice, fie în unele mai cunoscute...articol complet
Banitsa – plăcinta cu brânză din inima Bulgariei
Postat pe: Adi Hadean Data: 06.05.2025De Ziua Europei, am ales să aduc în farfurie o rețetă care ne arată cât de bogată și...articol complet
Papanasi fierti
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 05.05.2025Saptamana trecuta imi venise o mare pofta de papanasi, mai ales ca luasem si niste branza...articol complet
Mușchiuleț de porc rumenit cum se cuvine
Postat pe: Adi Hadean Data: 05.05.2025Mâncarea simplă, cinstită, făcută cu mâna ta – asta e tot ce trebuie. Iar dacă ai o...articol complet
Spaghete cu dovlecei si creveti
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 28.04.2025Ce am pregatit dupa mesele cu de toate de Paste? M-am oprit la aceste spaghete cu dovlecei...articol complet
Cotlet de berbecuț cu sparanghel
Postat pe: Adi Hadean Data: 28.04.2025Astăzi gătim ceva rapid, gustos și de sezon. Un cotlet fraged de berbecuț și un sparanghel...articol complet
Samosas crocante și chutney de roșii
Postat pe: Adi Hadean Data: 26.04.2025Acum câteva zile, mi s-a făcut dor de un preparat super savuros, pe care să-l pot lua cu mine...articol complet