Retete fara secrete
Ramen picant cu sfecla rosie
Data:12.02.2024Mâncarea, mâncarea bună este deseori mai mult decât o experiență culinară, iar noi credem... articol complet
Prezentare interni 2024 – Andrei Sebastian Suciu
Data:09.02.2024Ultimul, dar nu cel din urmă, cel de-al 3lea viteaz de anul acesta este Andrei. Bun venit, mult... articol complet
Friptură din pulpă de curcan la cuptor
Data:07.02.2024Două Pulpe de Curcan “de la Peneș Curcanul, superioare și dezosate, pot să te ducă... articol complet
Prezentare interni 2024 – Mihaela Lavinia Anghel
Data:07.02.2024Continui prezența și îi urez „Bun venit” și Laviniei. Cu siguranță va face o... articol complet
Prezentare interni 2024 – David Cioica
Data:05.02.2024Oameni buni, uite așa-mi dau seama că a mai trecut un an, când deja le mulțumesc internilor... articol complet
Despre Claudio Perrando și școala de pâine din inima Transilvaniei
Data:01.02.2024Lumea asta a aluaturilor nu este deloc o lume ușoară, iar din ea fac parte destul de mulți,... articol complet
Ciulama cremoasă cu pulpe de pui Deliciosul de Vaslui de la Familia Safir
Data:31.01.2024Câte rețete cu carne de pui există pe lumea asta? Multe, iar dacă sunteți creativi... articol complet
Șnițele de curcan – Peneș Curcanul
Data:29.01.2024O să pară că vă lăudați dacă spuneți cuiva – hai să-ți arăt cum am dus... articol complet
Waffles cu somon afumat, ou poșat și sos olandez
Data:26.01.2024Cine mă cunoaște, știe cât de mult iubesc brunch urile, cât îmi place să experimentez în... articol complet
Negresă … cu un twist
Data:25.01.2024Care a fost cea mai căutată rețetă a anului 2023? Cea de negresă. Probabil este preferata... articol complet
Pui sweet chilli cu piept de pui Deliciosul de Vaslui de la Familia Safir
Data:23.01.2024Uneori viața e dulce, alteori e picantă, asta știm cu toții. Ce nu știți voi, că eu deja... articol complet
Despre business-uri mici și visuri mari: PapoHAPO
Data:22.01.2024Deși v-am spus că seria de promovare a micilor afaceri de pe meleagurile noastre s-a încheiat,... articol complet
Paste scoică (conchiglioni) cu peşte
Data:22.01.2024Iată că am ajuns şi la finalul acestui internship. Tare repede a mai trecut timpul. A fost o... articol complet
Cartofi Dauphinoise – o rețetă de încercat
Data:19.01.2024Rețetă de astăzi, este una pe cât de simplă, pe atât de gustoasă și rafinată, datorită... articol complet
Despre business-uri mici și visuri mari:HillHouse pool & Lounge
Data:18.01.2024Dragii mei, iată că am ajuns și la finalul campaniei e promovare a business-urilor de pe... articol complet
Frittata cu peşte afumat
Data:17.01.2024O să încep cu„ povestea batogului de crap”, minunat spusă de către producătorii acestui... articol complet
Despre business-uri mici și visuri mari: Zaliari Olive Oil
Data:16.01.2024Când viața îți dă..măsline, faci din ele ulei de măsline. Și nu doar așa, din joacă, ci... articol complet
Despre business-uri mici și visuri mari: White Smoke
Data:15.01.2024Prietenii de la White Smoke mi-au dat o mână bună de ajutor la unul dintre evenimentele de la... articol complet
Mămăligă cremoasă cu legume coapte
Data:15.01.2024Pe această vreme friguroasă, nu îmi place deloc să ies din casă. Poate doar pentru câteva... articol complet
Budincă Yorkshire
Data:13.01.2024Pe cât îmi plac rețelele slow cooked, pe atât apreciez și rețetele pregătite în timp... articol complet