Retete fara secrete
Pui cu nectarine și struguri
Data:15.09.2011Înainte de rețeta de azi vreau să vă anunț că SERVE (Clubul Cavalerilor) dorește să... articol complet
O mâncare de (cu) gogonele
Data:14.09.2011Care-i primul gând care-i vine românului (în general) la auzul cuvântului... articol complet
Pastitsiada de vită
Data:12.09.2011În Corfu am mâncat două feluri de pastitsiada, cu vită respectiv cu pui. Mi-au plăcut ambele... articol complet
Gătind pentru Kuxa
Data:10.09.2011În perioada aceasta se petrece Salonul Internațional de Mobilă, la Romaero, cum intri în... articol complet
Green curry la Prikhorm
Data:09.09.2011Prikhorm e un restaurant cu trecere în Chumpon. Mai există unul în Bangkok și aparține... articol complet
Micul dejun de azi
Data:08.09.2011Postarea de azi nu-i o rețetă, e o idee. Ideea liniștitoare a unui început de zi bun. Cu o... articol complet
Pitta grecească, lipia românească
Data:07.09.2011Aproape că am uitat că am fost în vacanță. Ultimele săptămâni au fost un vârtej. Încă... articol complet
Marty City
Data:06.09.2011Am mâncat la Marty de zeci de ori de când stau în Cluj, cel mai des la Marty Petit, pe... articol complet
Vinete ca-n Grecia
Data:05.09.2011Salata de vinete pe care am mâncat-o în Grecia mi-a plăcut. Și nu m-a jenat defel (uneori se... articol complet
Tangențial
Data:01.09.2011Am două vești care au legătură cu mâncarea în măsura în care a) apreciez o bere bună și... articol complet
Fasole coaptă și fleică afumată-n stil cajun
Data:01.09.2011Am găsit în piață fasole tânără, frumoasă, crocantă dar fragedă. Așa mi-am propus să... articol complet
Seară grecească la Terasa Camino
Data:31.08.2011Tocmai m-am întors din vacanță, din Corfu. Vacanțele mele se lasă mereu cu rețete proaspăt... articol complet
Pasta mea secretă pentru gulyasuri și tocănițe
Data:31.08.2011Până nu uit: azi de la ora 11.30 mă puteți vedea pe LiveLogTv, într-o poveste realizată cu... articol complet
Greco-romane
Data:30.08.2011Am făcut zilele trecute o combinație greco-romană care mi-a plăcut. Un fusion, dacă vreți,... articol complet
Salată cu halloumi
Data:29.08.2011Halloumi e cumva corespondentul grecesc al mozzarellei. Bine, dacă vreți dispută, puteți... articol complet
Oaia la proțap și vechile căi
Data:28.08.2011Mi-am pus un pahar de Fetească Neagră, ascult Chambao (o trupă din Andaluzia ce mi-e dragă,... articol complet
Tom yum, o nouă lecție de gătit în Thailanda
Data:26.08.2011Tom yum e prima supă pe care am mâncat-o în Asia, la un ceas după aterizarea în Singapore.... articol complet
Delphi sau Delfi?
Data:25.08.2011Când am ajuns în Corfu ne-am rătăcit. Am povestit în prima postare pe tema asta.... articol complet
Poli kalo
Data:24.08.2011Îi dedic această postare fratelui meu, Ovidiu, căruia nu i-am putut oferi în vara asta un... articol complet
Kir Iani
Data:23.08.2011Kerkyra (Corfu) e princiala așezare de pe insula Corfu. Insula a fost posedată pe rând... articol complet