Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Brandy Vecchia Romagna – un partener în călătoriile către inedit

Data:29.10.2021

Mie îmi place să beau brandy Vecchia Romagna cu gheața, dar voi puteți să-l consumați după... articol complet

Pulpe de pui cu fructe deshidratate – pentru gurmanzi și nu numai

Data:28.10.2021

Pulpe de pui cu fructe deshidratate – pe cât sună de simplu, pe atât de […] The... articol complet

Supa de chimen ca la bunica – leac vechi pentru imunitate

Data:26.10.2021

Supa de chimen, așa cum o știm cu toții este o supă nu doar gustoasă, ci și una care ajută... articol complet

Tocinei dulci, cu spumă de iaurt şi sirop de soc

Data:24.10.2021

După o raită prin bucătăria moldovenească, m-am oprit la tocinei de cartofi with a twist:... articol complet

Învârtită cu mac – gustul aromat de altădat’

Data:23.10.2021

Azi vă prezint o rețetă cu tradiție - învârtită cu mac. Nu pot să mă gândesc la... articol complet

Brânză topită care nu-i brânză topită, ci brânză pe care am topit-o

Data:22.10.2021

Astăzi vă spun despre brânză topită. Am făcut o combinație inedită cum n-ar fi făcut... articol complet

Tikvenik cu dovleac – sau un alt fel de ștrudel

Data:21.10.2021

Ce spuneți de o porție de Tikvenik cu dovleac? Cred că e unul dintre cele mai bune deserturi... articol complet

Legume coapte, da’ cu simț

Data:20.10.2021

Astăzi vă spun o poveste despre legume coapte, da' cu simț. Legumelor li se fac multe... articol complet

Supă-cremă de pere, mere şi cartofi – un adevărat deliciu

Data:19.10.2021

Supa-cremă de pere, mere și cartofi, ce fierbe domol, îmi aminteşte că zilele reci îşi... articol complet

Mac and cheese – o rețetă iubită de copii și de adulți

Data:18.10.2021

Astăzi vă propun o rețetă ușoară de paste, cu sos cremos de brânză și note subtile de... articol complet

Vecchia Romagna, povestea scurtă | Video

Data:16.10.2021

Haideți să vă spun o poveste despre Vecchia Romagna. Nu este o poveste lungă, însă este... articol complet

Tartă sărată cu cartofi şi marinadă de ardei copţi

Data:15.10.2021

Tartă sărată cu cartofi şi marinadă de ardei copţi pe care v-o propun ţine loc de prȃnz... articol complet

Paté de hribi – rețetă cu tradiție bucovineană

Data:14.10.2021

Paté de hribi este o rețetă cu tradiție bucovineană. Un preparat ușor, dar și un deliciu... articol complet

Gulaş secuiesc

Data:11.10.2021

Azi vă propun un prȃnz foarte gustos şi cremos, din carne de porc şi varză murată, cu ardei... articol complet

Gulaş secuiesc

Data:11.10.2021

Azi vă propun un prȃnz gustos, cremos, din carne de porc şi varză murată, cu ardei gras,... articol complet

Scones cu ceapă verde și cașcaval

Data:06.10.2021

Scones cu ceapă verde și cașcaval este o rețetă versatilă care necesită puține... articol complet

Salată caldă de toamnă

Data:04.10.2021

Legumele coapte pe jar au un farmec tomnatic aparte. Alături de un dressing de inspirație... articol complet

Omul de mătase și visul de ambră

Data:02.10.2021

Grecia e o țară frumoasă, fără îndoială, o țară ale cărei bogății așezate acolo de... articol complet

Ciorbă cu coaste afumate de porc

Data:28.09.2021

Odată cu frigul vine și pofta de mâncăruri gătite domol, Vă propun deci o ciorbă pentru... articol complet

Cartofi copți în stil mediteranean

Data:23.09.2021

Ne plimbăm puțin pe malul Mediteranei si vă prezint o rețetă de cartofi copți în stil... articol complet