Blogosfera culinara

CevaBun

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Numa' bun de pus pe masa

Piure de conopidă

Data:19.05.2010

Conopida este una dintre cele mai bizare plante ce vieţuiesc prin grădinile noastre. O floare... articol complet

Vită caramelizată în oţet balsamic

Data:16.05.2010

Antricotul sau muşchiul de vită, fript la foc iute şi caramelizat în oţet balsamic, servit... articol complet

Bezele

Data:15.05.2010

Cele mai simple dulciuri din lume, bezelele, au un farmec aparte dat de consistenţa lor... articol complet

Iaca marinata-i gata!

Data:13.05.2010

Pentru că cel mai bun prieten al cărnii (şi al legumelor) e focul, iar cel mai potrivit... articol complet

Ghidul grătarului perfect

Data:12.05.2010

Tehnică primară a omenirii, de când oamenii au descoperit focul şi au fript prima bucată de... articol complet

Somon cu creveţi glazuraţi cu whiskey

Data:11.05.2010

Carnea grasă şi bogat nutritivă  a somonului este excelent pusă în valoare în această... articol complet

Sandviş cu ton şi castraveciori muraţi

Data:09.05.2010

Un sandviş simplu şi desăvârşit cu care să-ţi începi ziua sau să-ţi potoleşti foamea,... articol complet

Piept de pui cu legume en papillote

Data:07.05.2010

Pieptul de pui, un muşchi fals, nefolosit, al păsării, are o consistenţă şi o textură... articol complet

En papillote

Data:07.05.2010

En papillote (în pachet, franceză) – reprezintă o tehnică de gătire a cărnurilor (în... articol complet

Frigănele musculoase

Data:07.05.2010

Un mic dejun al campionilor, o frigănea plină de muşchi care face ca o gustare să devină mai... articol complet

Tocană de legume la ceaun

Data:05.05.2010

În ciuda caracterului său secundar în dieta românului, ce o mânâncă cu plăcere mai... articol complet

Irish Coffee

Data:05.05.2010

Un cocktail fierbinte pe bază de cafea, whiskey, zahăr şi cu un top de frişcă, cafeaua... articol complet

Supa pescarului a la Oostende

Data:03.05.2010

O supă odinioară simplă, ca mai toate supele pescăreşti, s-a transformat dintr-o simplă... articol complet

Pui dulce acrişor cu ananas

Data:03.05.2010

Probabil îl cunoaşteţi sub numele de pui cu ananas. Sau de pui agro-dolce dacă l-aţi mâncat... articol complet

Andive gratinate

Data:01.05.2010

O verzişoară care, în opinia multora, în afara de un plus de diversitate în raft nu prea... articol complet

Orez prăjit cu creveți

Data:25.04.2010

Un clasic al micului dejun chinesc – dar și al altor țări asiatice – orezul... articol complet

Vită înăbuşită în lapte cu mirodenii

Data:24.04.2010

De la slavii de sud – bulgari şi sârbi – şi regional până în Franţa, se... articol complet

Slăninuţă friptă la jar

Data:22.04.2010

E adevărat, aceasta nu e o reţetă, ci mai degrabă o poveste. Istoria primei reţete pe care o... articol complet

Porc teriyaki

Data:21.04.2010

Teriyaki este numele generic dat cărnurilor marinate şi gătite, cel mai adesea pe grătar sau... articol complet

Somon cu lămâie şi fasole verde cu usturoi

Data:20.04.2010

O reţetă rapidă şi uşoară, mai ales dacă aveţi la dispoziţie o plită sau o... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]