Blogosfera culinara

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 11.11.2024

 Imi place foarte mult sa gatesc acest muschiulet de porc, pentru ca iese fraged si nu mi se...articol complet

Basque Cheesecake ars, cu cremă de cappuccino

Postat pe: Adi Hadean Data: 08.11.2024

Mai mereu, atunci când auzim “gourmet”, gândul ne sare la restaurante luxuriante, la stele...articol complet

Frigănele cu whisky cream

Postat pe: Adi Hadean Data: 06.11.2024

Cine mă urmărește știe despre mine că masa mea preferată e micul dejun. Motiv pentru care...articol complet

Mini pizza gourmet

Postat pe: Adi Hadean Data: 05.11.2024

Dacă vrem să definim preparatele gourmet am putea spune că sunt acele preparate create cu...articol complet

Tort cu crema de vanilie, ciocolata si afine

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 05.11.2024

 M-am gandit ca daca tot se apropie lasata secului, nu ar fi rau sa ne rasfatam cu putin...articol complet

O poveste despre frigul de afară și căldura de acasă

Postat pe: Adi Hadean Data: 04.11.2024

Dragii mei, bine v-am regăsit! Astăzi, la invitația Hochland, vreau să împărtășesc cu voi...articol complet

Chutney de pere | Resturi. Pe gourmet

Postat pe: Adi Hadean Data: 01.11.2024

Seria aceasta nu este despre rețete, ci despre idei care să te ajute să faci alegeri mai bune,...articol complet

Sărmăluțe în viță de vie (dolmadakia)

Postat pe: Adi Hadean Data: 31.10.2024

Sărmăluțe în viță de vie azi, varianta grecească și am să vă povestesc pe scurt de ce....articol complet

Cosulete aperitiv cu foietaj, sunca si cascaval

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 30.10.2024

 Unele zile sunt atat de pline de treaba, ca nu am timp sa gatesc prea mult si aleg ceva...articol complet

Ruladă cu gem de prune și nuci

Postat pe: Adi Hadean Data: 30.10.2024

Bunica mea făcea cel mai bun magiun de prune cu nuci, din fructe delicioase și bine coapte,...articol complet

Pasta Biscuiti Speculoos – Reteta

Postat pe: Pastry Workshop Data: 29.10.2024

The post Pasta Biscuiti Speculoos – Reteta appeared first on Pastry Workshop. Pasta de...articol complet

Pui cu găluște

Postat pe: Adi Hadean Data: 29.10.2024

  Am avut o copilărie senină, pe-o uliță liniștită de colț de...articol complet

Tort cu foi și cremă de smântână cu nuci

Postat pe: Adi Hadean Data: 25.10.2024

Pe vremuri deserturile erau mult mai simple decât în zilele noastre, nu-i așa? ...articol complet

Misterul din farfurie: Călătoria incredibilă a Tikka Masala din India în Marea Britanie

Postat pe: CevaBun Data: 24.10.2024

Tikka masala este unul dintre acele feluri de mâncare care par să aibă o poveste la fel de...articol complet

Coaste cu risotto | Resturi. Pe gourmet

Postat pe: Adi Hadean Data: 24.10.2024

Seria asta nu-i despre rețete, ci despre idei care să te ajute să faci alegeri mai bune, mai...articol complet

Damen Kabritzen – dulciuri șvăbești

Postat pe: Adi Hadean Data: 23.10.2024

  Pentru rețeta de astăzi am decis să mă inspir din rețetele de dulciuri pe care șvabii...articol complet

Tort de ciocolata cu visine

Postat pe: Laura Sava Data: 22.10.2024

  Tort de ciocolata cu visine. Delicios si extrem de aromat! Pentru mami, de ziua ei....articol complet

Negresă – prăjitura copilăriei mele

Postat pe: Adi Hadean Data: 22.10.2024

Dacă e să vorbesc despre deserturi din copilărie, am să mă limitez la negresă. Asta pe...articol complet

Cheesecake Basque Dubai

Postat pe: Pastry Workshop Data: 19.10.2024

The post Cheesecake Basque Dubai appeared first on Pastry Workshop. Trebuie sa recunosc ca...articol complet

Supă de ceapă cu fenicul

Postat pe: Adi Hadean Data: 18.10.2024

Toamna a fost dintotdeauna anotimpul meu preferat. Plimbările pe malul Begăi acoperit cu frunze...articol complet