
publicat la 11.04.2018
publicat la 10.04.2018
Ai trecut de vârsta la care erai sigur că în dulapul cu haine sau sub pat se ascunde un monstru, însă venirea ta acasă cu două ore mai devreme îţi poate rezerva o mare surpriză legată de acest subiect.
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro
Gnocchi cu sparanghel si pesto
Intr-o tigaie mare punem o lingura de ulei la incins si punem gnocchi la prajit cate 4-5 minute pe o parte, apoi ii intoarcem si ii mai lasam 4-5 minute. Condimentam cu sare si piper. Punem ouale la fiert in apa cu sare, cam 4-5 minute, apoi le scoatem in apa rece, dupa care le curatam de...
Aperitiv tarta sarata cu wursti si cartofi
Cartofii spalati se fierb in coaja in apa cu sare cam 20 de minute, apoi se lasa sa se raceasca, dupa care se curata si se taie felii sau cubulete. Se scoate aluatul din frigider si se asaza intr-o tava de aragaz tapetata cu hartie de copt. Peste aluat se imprastie feliile de cartofi, apoi...