Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 28.04.2014
Intr-o oala mai mica se incalzeste 100 ml de lapte, se pune drojdia, 1 lingura de zahar si 2 linguri de faina. Se amesteca si se lasa timp de 10 minute pana cand drojdia se face ca spuma. Restul de faina se amesteca intr-un castron cu zaharul...
mai multe
publicat la 28.04.2014
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 2 borcane de depozitare
Coaster extensibil Cook Concept
Perna ergonomica Karll
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 15:03
ieri la 14:02
ieri la 10:21
de Retete_gustoase 1
pe 20.03 la 17:01
pe 20.03 la 16:51
de oanapl 8
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
de laura_n 7
vasimur
JulyCris 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Krystal 1
Mihaela_Voinea85 1
Rocsi 9
2285 puncte
oanapl 8
1086 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
vasimur 4
222 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Placinte cu gem
Intr-o oala mai mica se incalzeste 100 ml de lapte, se pune drojdia, 1 lingura de zahar si 2 linguri de faina. Se amesteca si se lasa timp de 10 minute pana cand drojdia se face ca spuma. Restul de faina se amesteca intr-un castron cu zaharul...