Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 28.12.2011
1 Se cerne faina impreuna cu praful de copt si un praf de sare. Intr-un castron se amesteca (cu mixerul) laptele, ouale si zaharul, apoi se adauga si uleiul. Se pune faina, pentru inceput 400 g, si se framanta cu mana. Daca inca se lipeste de...
mai multe
publicat la 28.12.2011
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Perie de pantofi
Perna ergonomica Karll
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Set de 2 incaltatoare
Tava pentru servire Jalz Jalz
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 13:57
de laura_n 7
ieri la 13:33
de Constelatialeu 9
pe 17.10 la 17:50
pe 17.10 la 15:17
pe 17.10 la 07:35
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
babi5 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
andreea123 1
benairina 1
Nu e moft 1
gaby_isro 1
merylow 1
Rocsi 9
248 puncte
Valclaudia 9
127 puncte
gaby_duceag 8
100 puncte
MotanLaOale 8
53 puncte
mihaelar63 9
3 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Alba ca Zapada
1 Se cerne faina impreuna cu praful de copt si un praf de sare. Intr-un castron se amesteca (cu mixerul) laptele, ouale si zaharul, apoi se adauga si uleiul. Se pune faina, pentru inceput 400 g, si se framanta cu mana. Daca inca se lipeste de...