eclerash

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 18.04.2010

RETETE38
PRIETENI8
Retete / Aperitive / Garnituri

Chec aperitiv

In Aperitive / Garnituri la 6 Noi 2010

Ouale se bat spuma si se amesteca cu cascavalul dat pe razatoarea mare.Adaugam si laptele si continuam sa mixam punand si faina in ploaie.Dupa ce se omogenizeaza ingredientele punem si sunca taiata cubulete,masline tocate rondele.Adaugam si sare si piper si cateva linguri de ulei. Punem...

Cartofi taranesti

In Aperitive / Garnituri la 29 Oct 2010

Ceapa o tocam fin si o calim in ulei de masline.Adaugam si cartofii impreuna cu kaiserul si lasam pana cartofii prind o crusta,adaugand apoi si varza tocata fasii.Lasam sa se intrepatrunda gusturile punand un capac deasupra tigaii pt 5-10 min.Potrivim de sare si piper,iar la sfarsit adaugam si...

Crochete

In Aperitive / Garnituri la 26 Oct 2010

Incepem prin a framanta bine carnea(astfel vor fi mai pufose crochetele) si apoi adaugam ceapa,cartoful si usturoiul date in prealabil pe razatoare.Punem si oul.Adaugam painea care a fost mai intai inmuiata in apa si stoarsa bine.Punem sare,piper si alte condimente daca mai dorim.La sfarsit...

Cartofi cu dinti

In Aperitive / Garnituri la 22 Oct 2010

Cartofii se curata si se spala.Ii taiem in felii insa nu pana la capat,ii punem intr-o tava de teflon,ii stropim cu ulei de masline si ii dam la cuptor.Cand sunt aproape gata ii scoatem si introducem in fiecare crestatura felii subtiri de usturoi,kaiser sau cascaval.Se presara sare,piper si...

Bruschete

In Aperitive / Garnituri la 20 Iun 2010

Prajim painea si o frecam cu usturoi.Rosiile le tocam marunt,le scurgem de zeama,adaugam usturoi tocat marunt,sare,piper,oregano,busuioc si un strop de ulei de masline.

Cartofi umpluti

In Aperitive / Garnituri la 15 Mai 2010

Fierbem cartofii in coaja cu sare,apoi ii taiem pe jumatate urmand sa fie scobiti si umpluti cu urmatoarea compozitie. Amestecam miezul fiert al cartofilor cu cascavalul ras,cu usturoiul pisat,ceapa tocata marunt,oul ,sare si piper.Intr-o tava tapetata cu staniol si unsa cu ulei de...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Este bine sa lasi bautura….insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]