
publicat la 20.05.2012
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Ghiuvarlakia
Se pune carnea tocata intr un castron si se adauga orezul,oul,mararul...sarea si piperul dupa gust si se amesteca. Se pune o cratita cu apa la foc . apa incat sa acopere perisoarele.si se pun perisoarele in apa deja incalzita ptr 40 min. Cand da sa fie gata, luam 2oua si separam albusul de...
Ciorbica de legume cu carne de vita
Se pune carnea intr-o craticioara la fiert, iar dupa primele 2-3 clocote se arunca apa si se clateste carnea cu apa rece .se pune din nou la fiert cu 2-3 linguri de ulei . In acelasi timp se curata cartoful ,morcovul si dovlecelul de coaja,cartoful se taie in 4 ,morcovul si dovlecelul...