eleny2010

1

Bucataras
incepator

athena

Bucataras din 29.10.2010

RETETE8
PRIETENI12
Retete / Supe/Ciorbe

Ghiuvarlakia

In Ciorbe la 28 Mar 2011

Se pune carnea tocata intr un castron si se adauga orezul,oul,mararul...sarea si piperul dupa gust si se amesteca. Se pune o cratita cu apa la foc . apa incat sa acopere perisoarele.si se pun perisoarele in apa deja incalzita ptr 40 min. Cand da sa fie gata, luam 2oua si separam albusul de...

Ciorbica de legume cu carne de vita

In Ciorbe la 2 Noi 2010

  Se pune carnea intr-o craticioara la fiert, iar dupa primele 2-3 clocote se arunca apa si se clateste carnea cu apa rece .se pune din nou la fiert cu 2-3 linguri de ulei . In acelasi timp se curata cartoful ,morcovul si dovlecelul de coaja,cartoful se taie in 4 ,morcovul si dovlecelul...

Afisate 1 - 2 din 2 retete    

Postari recente

publicat la 20.05.2012

Ghigantes

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Ia aminte la vorba bătrânească "Capra vecinului nu se îngrașă în ajun"!

 
 
 
Retete preferate
Ciocolatos de post

Voturi:17

Fasole batuta

Voturi:22

Toate retetele preferate
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]