Legumele le curatam si le dam prin razuitoare, la forma mica. Ceapa si cartoful, le stoarcem de zeama dupa ce le razuim. Punem legume intr-un castron, adaugam carnea, oul si condimente. Tocam marut patrunjelul si il adaugam si pe el in...
Prima data am inceput cu musacaua. Curatam cartofii si ii punem la fiert. Carnea de porc si cea de vita impreuna cu condimentele si mararul tocat marunt, le punem putin la calit in tigaie cu o lingura de bulion. (aproximativ 5 minute) Dupa ce...
Laptele caldut (150 ml) se amesteca cu putina faina, drojdia maruntita, jumatate din zahar si un praf de sare si se lasa la loc caldut 30 minute ca sa dospeasca. Dupa ce a dospit, adaugam restul de ingrediente (lapte, faina, ouale, uleiul),...
Varza murata o punem in apa cu cateva ore inainte de preparare. Amestecam carnea de porc cu cea de vita, adaugam orezul, bulionul, ceapa tocata, mararul tocat si condimentele. Dupa ce amestecam compozitia o dam deoparte pana selectam si pregatim...
La multi ani!