Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
ragusa
Bucataras din 18.03.2010
MOZZARELELE SE SCURG DE APA SE DAU PRIN FAINA APOI PRIN OUL BATUT SPUMA IAR LA URMA PRIN PESMET. DUPA CARE SE PRAJESC II ULEI INCINS PANA CAPATA O CULOARE AURIE. DE PREFERAT MOZZARELELE SA FIE LIGHT PENTRU ARAMANE ROTONDE .
Nu e niciodată prea târziu pentru a te apuca de sport. Deci mai poţi aştepta.
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 2 recipiente pentru cereale
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de 250 forme pentru briose
Ciocan pentru carne
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 11:14
ieri la 11:02
pe 04.11 la 07:19
de RODIMUR 8
pe 03.11 la 23:30
pe 03.11 la 21:44
de Constelatialeu 9
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
Bucataras
MotanLaOale
RODIMUR
nadina73 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Caty 3
2247 puncte
Andra_Constantinescu 6
1145 puncte
Bucataras Anca 1
500 puncte
Rocsi 9
452 puncte
Sidy 1
106 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
MINI MOZZARELE PANNE
MOZZARELELE SE SCURG DE APA SE DAU PRIN FAINA APOI PRIN OUL BATUT SPUMA IAR LA URMA PRIN PESMET. DUPA CARE SE PRAJESC II ULEI INCINS PANA CAPATA O CULOARE AURIE. DE PREFERAT MOZZARELELE SA FIE LIGHT PENTRU ARAMANE ROTONDE .