flori_s

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 10.07.2010

RETETE5
PRIETENI1
Retete

Prajitura cu bezea

In Prajituri la 26 Iun 2011

Galbenusurile cu zaharul , laptele, praful de copt,untul ,cacaua,faina se mixeaza pana ce compozitia este usor cremoasa de culoare maronie ( aproximativ la fel ca ciocolata de menaj topita in ceea ce priveste textura). Se toarna in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se da la cuptor timp...

Tiramisu reţetă clasica

In Prajituri la 26 Iun 2011

Tiramisu reţetă clasica Galbenusurile, separate de albusuri, se mixeaza cu 3 lg de zahar si cu 500g de mascarpone. Albusurile se mixeaza  cu o piscatura de sare si 3 lg de zahar, pana cand compozitia devine bezea. Bezeau se amesteca apoi cu galbenusurile si mascarpone. Piscoturile se...

Tort cu crema de ciocolata si fructe de padure

In Torturi la 1 Mar 2011

Blat: Am separat albusurile de galbenusuri .. albusurile le-am batut cu zahar , galbenusurile le-am frecat cu ulei apoi le-am incorporat in albusurile batute . Dupa am adaugat treptat faina , praful de copt , cacao , un praf de sare si o esenta de rom de la Dr.Oetker. Compozitia am turnat-o...

Pizza

In Pizza la 23 Feb 2011

Framantati toate ingredientele pt coca pana compozitia nu se mai lipeste nici de maini nici vas. Dupa, o lasati in jur de 30 de minute sa creasca. Dupa ce ati terminat blatul , il ungeti cu pasta de tomate ( puteti sa folositi orice de la rosii pasate la ketchup )  apoi insirati restul...

Ciupercute umplute la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 23 Feb 2011

Am curatat ciupercile , le-am trecut repejor printr-un jet de apa si le-am lasat intr-o stecuratoare mare sa se scurga apa. Am taiat muschiuletul felii si am ras cascavalul, dupa care am inceput sa umplu ciupercile cu feliute de muschiulet apoi le acopar cu cascaval. Deasupra am presarat diferite...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]