Galbenusurile cu zaharul , laptele, praful de copt,untul ,cacaua,faina se mixeaza pana ce compozitia este usor cremoasa de culoare maronie ( aproximativ la fel ca ciocolata de menaj topita in ceea ce priveste textura). Se toarna in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Se da la cuptor timp...
Tiramisu reţetă clasica
Galbenusurile, separate de albusuri, se mixeaza cu 3 lg de zahar si cu 500g de mascarpone. Albusurile se mixeaza cu o piscatura de sare si 3 lg de zahar, pana cand compozitia devine bezea. Bezeau se amesteca apoi cu galbenusurile si mascarpone.
Piscoturile se...
Blat: Am separat albusurile de galbenusuri .. albusurile le-am batut cu zahar , galbenusurile le-am frecat cu ulei apoi le-am incorporat in albusurile batute . Dupa am adaugat treptat faina , praful de copt , cacao , un praf de sare si o esenta de rom de la Dr.Oetker. Compozitia am turnat-o...
Prajitura cu bezea
Galbenusurile cu zaharul , laptele, praful de copt,untul ,cacaua,faina se mixeaza pana ce compozitia este usor cremoasa de culoare maronie ( aproximativ la fel ca ciocolata de menaj topita in ceea ce priveste textura). Se toarna in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se da la cuptor timp...
Tiramisu reţetă clasica
Tiramisu reţetă clasica Galbenusurile, separate de albusuri, se mixeaza cu 3 lg de zahar si cu 500g de mascarpone. Albusurile se mixeaza cu o piscatura de sare si 3 lg de zahar, pana cand compozitia devine bezea. Bezeau se amesteca apoi cu galbenusurile si mascarpone. Piscoturile se...
Tort cu crema de ciocolata si fructe de padure
Blat: Am separat albusurile de galbenusuri .. albusurile le-am batut cu zahar , galbenusurile le-am frecat cu ulei apoi le-am incorporat in albusurile batute . Dupa am adaugat treptat faina , praful de copt , cacao , un praf de sare si o esenta de rom de la Dr.Oetker. Compozitia am turnat-o...