![](/templates/default/images/forum/corner_right_titlu.jpg)
14.02.2011 / 21:37
Citeaza
degeaba Rocsi..o data apare o poza..o data alta poza..nu mai inteleg nimic...
14.02.2011 / 22:03
CiteazaLUK a spus:
degeaba Rocsi..o data apare o poza..o data alta poza..nu mai inteleg nimic...
mai iti apare la inceput cand mergi de la o pagina la alta,dar apoi se reglementeza..nu iti fa probleme ca stiu din experienta,nu vorbesc aiurea
Recomandari pentru tine si casa ta
Aparat de vidat alimente FFS006X-01, vidare uscata/umeda, functie pulse
17.02.2011 / 23:05
Citeaza
Am primit azi masina de feliat
Sunt foarte incantataaaaa
Multumesc, sefu'
18.02.2011 / 09:46
Citeaza
a mai avut cineva probleme cand incerca sa voteze reteta anului?eu am tot incercat si nu am putut nicicum...am dat click pe reteta mi-a aparut mesajul ca tre sa am cont de facebook(pe care il am..) dar niciunde nu m-am putut loga sa votez...chenarul cu mesaul era inactiv... :(
18.02.2011 / 17:32
CiteazaLUK a spus:
a mai avut cineva probleme cand incerca sa voteze reteta anului?eu am tot incercat si nu am putut nicicum...am dat click pe reteta mi-a aparut mesajul ca tre sa am cont de facebook(pe care il am..) dar niciunde nu m-am putut loga sa votez...chenarul cu mesaul era inactiv... :(
LUK, din cate inteleg trebuie sa intri cu Mozilla sau Chrome....nu merge din Explorer ........
![]()
18.02.2011 / 21:18
Citeaza
am reusit cu explorer pana la urma..dar nu mi se pare normal sa poti folosi doar anumite conexiuni ca sa poti vota
19.02.2011 / 14:21
Nick: cismaru_nicoletaScrie-i mesaj privat
Bucataras incepator
Bucataras din: 16.01.2011
Retete: 41
Eu nu reusesc sa votez nici cu explorer nici cu opera...ba mai trist,am reusit sa fac login prin faceebok,mi-a aparut un mesaj cum ca pagina nu este disponibila si nu am mai reusit pana astazi sa intru pe bucataras..
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de cismaru_nicoleta
Ultima editare: 19.02.2011 21:31:36
22.02.2011 / 20:31
Citeaza
Am si eu o intrebare, am citit in concurs ca saptamanal sau cum o fii, primii 3 bucatarasi activi primesc o carte, am fost printre primi 3 parca saptamana trecuta, si n-am primit nici un semn ca primesc cartea sau ceve de genul, imi puteti spune si mie cand se trimit cartile sau cum.
23.02.2011 / 00:41
Citeazaelena1988 a spus:
Am si eu o intrebare, am citit in concurs ca saptamanal sau cum o fii, primii 3 bucatarasi activi primesc o carte, am fost printre primi 3 parca saptamana trecuta, si n-am primit nici un semn ca primesc cartea sau ceve de genul, imi puteti spune si mie cand se trimit cartile sau cum.
elena,asteapta sa se termine concursul ca o fi si bossu' ocupat, Precis iti raspunde el,putina rabdare zilele astea
am primit si eu o carte ,e super!!!
23.02.2011 / 11:15
Citeaza
Am si eu o intrebare.
Ieri am postat o reteta, in jurul orei 15. Dar n-a mai aparut. M-am tot uitat la retetele noi si inca nu a fost aprobata. Ce s-a intamplat ?
Multumesc.
23.02.2011 / 12:10
Citeaza
Criss si eu am patit o cu 2 retete..da n-am mai semnalat treaba ca erac eva simplu..o garnitura de cartofi si mujdei de usturoi asa ca am lasat o balta..da nu ieri..mai demultisor
23.02.2011 / 12:48
Si acum ce sa fac? Sa sterg reteta si sa o postez din nou?
Cine e moderator aici? Cu cine as putea sa iau legatura?
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de Criss
Ultima editare: 23.02.2011 12:50:26