![](/templates/default/images/forum/corner_right_titlu.jpg)
01.03.2010 / 09:19
Citeazagaby_d a spus:
O primavara minunata, tuturor! www.youtube.com/watch
frumos martisor,frumoasa melodie
01.03.2010 / 13:28
Citeazagaby_d a spus:
nu, ionixule draga ,nu mai mult decat un om normal care iubeste,insa de cand ma stiu mi-au placut - culoarea galben si lalelele
eu cand eram mica eram fooooooooooaaaaaaaaaaaarte geloasa... acum m-am "maturizat"
01.03.2010 / 15:05
Citeazaionix a spus:
eu cand eram mica eram fooooooooooaaaaaaaaaaaarte geloasa... acum m-am "maturizat"
da, n-am zis ca n-am fost
,chiar bolnava
,dar am crescut mare
)))))))
Recomandari pentru tine si casa ta
01.03.2010 / 16:26
Citeazagaby_d a spus:
da, n-am zis ca n-am fost ,chiar bolnava ,dar am crescut mare )))))))
ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaam... deci esti de-a mea pana la urma :)):))
07.03.2010 / 16:37
Citeaza
la ce filme ne mai uitam??? bucataras zi-le! ce mai cautam de inchiriat (ca la film nu ma duc)
07.03.2010 / 20:34
Citeaza
poooi, am vazut The hurt locker, regizat de ex-sotia celui care a facut Avatarul. Misto chestia, iti dai seama ce familie :D formau astia ... Spre deosebire de Avatar, care este la limita extrema a imaginatiei, acesta este la limita extrema a realitatii, cu imagini crude din razboiul din Irak ... Nu pot zice ca l-as vedea si a 2-a oara, are asa...un iz de documentar ...
08.03.2010 / 09:13
08.03.2010 / 09:34
Citeaza
O primavara minunata !!!!!!!
Am vazut si eu The hurt locker, mi-a placut tocmai pentru ca nu vazusem de ceva vreme un film asa realist fara mii de efecte speciale, sunt chiar curioasa cate premii va lua din cele 9 nominalizari.
Un film pe care trebuie sa imi fac curaj sa in revad este BABEL cu Brad Pitt, nu stiu daca l-ati vazut , este foarte dur si plin de actiune si subiecte sensibile, gen terorism, rasism, ghinion, copii implicati la mijloc...
08.03.2010 / 18:13
Nick: luminita20_2006Scrie-i mesaj privat
Bucataras incepator
Bucataras din: 02.05.2009
Retete: 398
Citeaza
astazi va doresc sa primiti atatea flori cat sa va faceti o gradina,atatea felivitari cat sa aveti vorbe buna pentru tot anul, atata dragoste incat daca a-ti da inapoi la fiecare tot v-ar mai ramane....LA MULTI ANI FETELOR PENTRU 8 MARTIE!pupici
08.03.2010 / 20:17
Citeaza
Azi am vazut 'Enigma' - despre al dilea razboi mondial, si secretele militare..interesant, a fost ok filmul.