![](/templates/default/images/forum/corner_right_titlu.jpg)
Flori, filme, fete sau baieti ...
11.05.2010 / 07:30
Citeazagaby_d a spus:
pai vezi!
neata, gaby tu dai de banuit cu baiatul asta?
pe mine m-a innebunit mel de la tn
11.05.2010 / 07:33
Citeaza
mai,nici nu stiam de el,l-am gasit intamplator si-am dat o cautare pe google.cica fuse declarat cel mai frumos barbat din lume
,asa ca...ce..?mie sa nu-mi placa?
)).ps.a avut noroc ca Cezar atunci n-a avut timp sa mearga
11.05.2010 / 07:54
Citeazagaby_d a spus:
mai,nici nu stiam de el,l-am gasit intamplator si-am dat o cautare pe google.cica fuse declarat cel mai frumos barbat din lume ,asa ca...ce..?mie sa nu-mi placa? )).ps.a avut noroc ca Cezar atunci n-a avut timp sa mearga
da mai gaby, ce e frumos si lui D-zeu ii place, acu ce sa facem e frumos rau rau
.....si sa sti ca era concurenta mare daca mergea si doru
11.05.2010 / 07:54
Citeaza
din lume? adevarul e ca nu-i urat, nah...e ...brunet, tanar si bine proportionat dar nu ma lasa cu gura cascata :)), de obicei cazi pe spate de charmul unei persoane, aura, ce transmite nu de frumusete.
ia sa ascultam mai bine cum, canta :)
11.05.2010 / 08:05
Citeazarivka a spus:
din lume? adevarul e ca nu-i urat, nah...e ...brunet, tanar si bine proportionat dar nu ma lasa cu gura cascata :)), de obicei cazi pe spate de charmul unei persoane, aura, ce transmite nu de frumusete. ia sa ascultam mai bine cum, canta :)
rivka te unge pe suflet
mie una imi place la nebunie, si mel si de el
Recomandari pentru tine si casa ta
11.05.2010 / 08:13
Citeazapusikmea a spus:
rivka te unge pe suflet mie una imi place la nebunie, si mel si de el
stiti cu cine aduce?! cu
Eddie Cibrian -cole din sunset beach
11.05.2010 / 08:15
Citeazarivka a spus:
din lume? adevarul e ca nu-i urat, nah...e ...brunet, tanar si bine proportionat dar nu ma lasa cu gura cascata :)), de obicei cazi pe spate de charmul unei persoane, aura, ce transmite nu de frumusete. ia sa ascultam mai bine cum, canta :)
asta am si facut
.
pe cuvant ca l-am ascultat de multe ori fara sa ma uit la clip,intr-un tarziu...l-am bagat in seama
neata!
11.05.2010 / 08:19
Citeaza
God ....:)) ma distrati, pusicamea cati ani ai? pt mine e prea tanar, mie in general imi plac barbatii trecuti de...35 ani asa in jur de 40.(varsta :)) )
Dar sincer nu e urat dar nu e un tip pe care eu l-as remarca, chestie de gusturi.
11.05.2010 / 08:25
Citeazarivka a spus:
God ....:)) ma distrati, pusicamea cati ani ai? pt mine e prea tanar, mie in general imi plac barbatii trecuti de...35 ani asa in jur de 40.(varsta :)) ) Dar sincer nu e urat dar nu e un tip pe care eu l-as remarca, chestie de gusturi.
merg pe 27 rivka
dar cole a fost iubirea mea in tinerete si brandon - jason priestley prima dragoste
11.05.2010 / 08:31
ha ha ha ce ma distrezi pusikamea , ok.
nu e urat deloc dar eu as trece pe langa tipul asta ca in gara, nu l-as remarca deloc, acum nah...stim toti cum e cu frumusetea asta :))...adevarul e ca eu intotdeauna am fost atrasa de barbati pe care cu usurinta i-ai putea categorisi...urati dupa normele astea actuale de frumusete fizica.
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de rivka
Ultima editare: 11.05.2010 08:34:53
11.05.2010 / 08:37
Citeazarivka a spus:
ha ha ha ce ma distrezi pusikamea , ok. nu e urat deloc dar eu as trece pe langa tipul asta ca in gara, nu l-as remarca deloc, acum nah...stim toti cum e cu frumusetea asta :))...adevarul e ca eu intotdeauna am fost atrasa de barbati pe care cu usurinta i-ai putea categorisi...urati dupa normele astea actuale de frumusete fizica.
rivka ai trece tu pe langa el ca-n gara, dar el ar sta sa treci tu???
11.05.2010 / 08:43
Citeazapusikmea a spus:
rivka ai trece tu pe langa el ca-n gara, dar el ar sta sa treci tu???
rivka sper ca nu te-ai suparat, a fost o gluma
11.05.2010 / 08:51
Citeaza
nuuuuuuu nu m-am suparat esti culmea, nu am raspuns imediat ca ma sculasem si eu din pat sa ma spal, etc.
ba ar sta ca-s si batrana pt el si nici femeia fatala :)).
11.05.2010 / 09:00
Citeazarivka a spus:
nuuuuuuu nu m-am suparat esti culmea, nu am raspuns imediat ca ma sculasem si eu din pat sa ma spal, etc. ba ar sta ca-s si batrana pt el si nici femeia fatala :)).
daca nu te-ai suparat esti de-a noastra
sau eu de-a voastra